Profilkläder märkeskläder

Kläder med eget tryck


Antibakteriella och Luktdämpande egenskaper är inneboende i nyare funktionellt profilerade kläder. Dessutom har de moderna tygerna bättre förmåga att avlägsna svett och fukt. Svettlukt kan behållas i material av den första generationens fukttransporterande material. Det är möjligt att omtvätta kläderna efter att ha tillsatt 1/2 kopp vinäger hjälper. För att skapa prestandaskjortan användes två olika textilier. Den första ska vara andningsbar och fukttransporterande, medan den andra inte är det. Det är på grund av detta som den stickade, nätliknande strukturen på trådarna i en löpartröja i polyester är vanlig (tänk kedjelinjestängsel). Regnkläder å andra sidan är tillverkade av ett material som är ogenomträngligt (tänk på en markis av canvas).


Vem köper profilkläder? Företag köper profilkläder åt olika stora företag. Profilkläder är snygga och handgjorda av olika designers. De är ofta unika och skräddarsydda för det specifika företaget. Profilkläder är en viktig del av marknadsföringen för ett företag. Vi har profilkläderna för ditt företag eller din förening. Vi har Sveriges bredaste sortiment av profilkläder och bland våra produkter hittar du även designkläder. Vårt sortiment av profilkläder är bland de bästa i landet och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Hitta dina favoritplagg i vårt sortiment av profilkläder och se till att dina kunder lämnar ett gott intryck.

Företagskläder med tryck


Termen "profilkläder" avser kläder som är avsedda att hjälpa människor att känna igen ett visst varumärke eller en viss produkt. Utformade för att tryckas med ditt företags logotyp eller annan bild. Screentryck, broderi eller en överförd bild är alla genomförbara alternativ. Ditt företags individualitet och unika karaktär framhävs i en välgjord företagsprofil. Dina kunders uppfattning om ditt varumärke kan i hög grad påverkas av de kläder du bär.

Kläder med tryck företagBroderi är lika långvarigt som tryck. Broderi är dock dyrare än tryck. Om du letar efter en distinkt logotyp för dina kläder är broderi ett bra val. Motiv med kraftiga gradienter är inte lämpliga för broderi. För bästa resultat ska du undvika komplicerade färgpaletter.

Eget tryck hoodie


När du vill göra ditt eget stiluttryck kan du överväga att anpassa en huvtröja. Designa din egen hoodie och få vilken design du vill ha. Med skräddarsydda huvtröjor kan du göra vilken design som helst. Förutom en personlig design kan du också beställa hoodynan med namnet på ett föredraget ändamål eller lag. Genom att samarbeta med professionella online-tjänster för utskrift av anpassade kläder kan du göra dessa saker till verklighet. De tryckta huvtröjorna är populära bland både enskilda företagsköpare och även skolor och föreningar. De skräddarsydda huvtröjorna har blivit populära inte bara för enskilda företagsköpare utan även för skollag och för tryckning av colleges namn. Med skräddarsydda huvtröjor är vilken design som helst möjlig.

Reklamkläder


Att bestämma lämpliga storlekar för familjens garderob är en utmaning. Det finns inget enkelt sätt att ta hänsyn till de olika storlekarna hos alla som kommer att bära kläderna, vare sig personligen eller via e-post. Att fråga varje person vilka storlekar de behöver före köpet är ett bra sätt att se till att du hittar rätt storlekar för ditt köp. Som med alla typer av kläder kan du köpa tillräckligt många av varje storlek för att se till att varje person får samma storlek. Om du har en speciell situation, t.ex. att alla måste bära plagg i samma storlek, kan du prata med oss om hur många av varje storlek som behövs.

Snygga profilkläder


Vad är det bästa sättet att få en skräddarsydd profil? Vi har en mängd olika utskriftsalternativ tillgängliga för dig. Valet är ditt: antingen brodera eller skriva ut. Du kan trycka på en tröja, en blus, en kofta eller en klänning beroende på vilken profil du väljer. Vilken typ av tryckförfarande tror du skulle se bäst ut på kläderna i din kommande kollektion? Det kan vara enkelt eller svårt att välja bland de många möjligheter som finns. Om du fortfarande är osäker kan du alltid kontakta en av våra konsulter för att få hjälp. De kan berätta om en viss tryckmetod är bäst lämpad för ett visst klädesplagg.