Håll personalen nöjd med välsittande profilkläder

Reklam med tryck eller brodyr

Eftersom byxor traditionellt setts som ett mansplagg var kvinnor som bar byxor illa sedda och ansågs till och med provocerande och okvinnliga långt in på 1900-talet. När Marlene Dietrich skulle anlända till Paris 1933 varnade polischefen henne för att bära byxor eftersom hon skulle bli ombedd att lämna staden på en gång om hon gjorde det. Lyckligtvis är omständigheterna i dag mycket annorlunda.

Vi erbjuder en mängd olika tryckalternativ för dina arbetskläder och profilkläder, bland annat överföringstryck, screentryck och broderi. Olika typer av märkning behövs för olika tyger och material. Broderi ger till exempel en hållbar och lyxig känsla till dina arbetskläder och profilkläder genom att det görs på textilprodukter. En av de mest populära tryckmetoderna är screentryck, som ofta används för att dekorera t-shirts. Läs mer om våra varumärkesalternativ, broderi, transfer och screentryck för dina arbetskläder och profilkläder för att lära dig mer om de många olika tryckmetoder som finns tillgängliga. Vi erbjuder individuell rådgivning och har en stor erfarenhet. Om du behöver hjälp med designidéer eller tryckplacering är det bara att höra av dig till oss.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/profilklader-foretag.html

Det är lätt att identifiera avsändaren när det finns en företagslogotyp på kläderna. Fysiska tryck lämnar ett större intryck i den digitala tidsåldern. Fysiska trycksaker sticker ut i ett hav av information. Användningen av en enda, okomplicerad färgskala kan avsevärt stärka varumärket som helhet. Associationen mellan företagets färg och logotypen är etablerad. I bästa fall kan man till och med lokalt trycka profilkläder. På så sätt kan man snabbare uppnå det idealiska resultatet och samtidigt skydda miljön. Olika tryck- eller märkningstekniker behövs ofta för olika plagg.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/byxor-med-ditt-foretags-logotyp-till-salu.html

Profilkläder information

Naturligtvis kan du göra tryckta profilkläder av nästan alla plagg, även om det är kläderna på överkroppen som lättast kommunicerar ditt budskap. I vår butik hittar du profilkläder i alla möjliga kategorier och alla är av hög kvalitet. Förutom T-shirts och tank tops är skjortor, blusar och pikétröjor mycket populära val för dem som vill utrusta sina anställda med profilkläder. De går utmärkt att trycka och brodera både fram- och baksida beroende på önskemål. I vårt sortiment av tryckta skjortor hittar du olika modeller, material och färger samt både korta och långa ärmar.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/feed.xml

Länkar - Profilkläder

Vi bör alla göra vår del för planeten, och att välja miljövänliga, rättvisemärkta material som är fria från skadliga ämnen är definitivt ett värdefullt sätt att bidra. Cottover är ett miljöcertifierat klädmärke som du hittar hos oss, så om miljöarbete är en viktig del av din företagsprofil har vi alternativ som stärker den. På Cottover arbetar vi med både hållbarhet och miljö, och alltid med människan i åtanke. Certifikat som Swan, GOTS och Oeko Tex garanterar hög standard och den bomull som används är både 100 % ekologisk och Fairtrade-märkt.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/sitemap.xml

Läs mer om profilkläder

När det gäller reklamkläder är t-shirts ofta det som folk tänker på, men det finns massor av andra alternativ också! För varje tillfälle har vi den lämpliga klädseln. Det kan vara för arbete eller lek, sportkläder eller mjuka kläder. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig att hitta just de profilkläder du söker. Bestäm vilken typ av tryck du vill ha på dina kläder om du har fattat beslutet att beställa kläder med tryck. Det finns många alternativ och metoder när du trycker kläder i vårt tryckeri. Om det känns viktigt är det dessutom möjligt att köpa tryckta kläder till ett rimligt pris, men det är också möjligt att spendera några extra cent för att få riktigt snygga kläder med ditt eget tryck.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/sitemap.html


Öka aktiviteten på arbetsplatsen

Människor kommer att vilja bära dina högprofilerade kläder ofta, även på fritiden. Under de kallaste vinterdagarna kan du dela ut mössor eller vantar för att marknadsföra ditt varumärke. Sätt din logotyp på affärskläder och formella kläder. Du kommer inte bara att ha välvårdade anställda, utan du kommer också att främja en känsla av samhörighet. Våra profilkläder är av hög kvalitet, så de kommer att hålla länge och hålla ditt varumärke i allmänhetens ögon.

Öka aktiviteten på arbetsplatsen
Profilkläder med tryck eller brodyr

Profilkläder med tryck eller brodyr

Broderi är något dyrare än tryck på kläder, men det lyfter också fram ditt varumärke på ett fint och professionellt sätt och är praktiskt taget oförstörbart. Det är också bra att tänka på var på plagget du vill placera trycket eller broderiet när du beställer tryckta arbetskläder. När din personal bär sina uniformer kommer ditt varumärke att synas tydligt om trycket eller broderiet placeras på rätt plats på arbetskläderna. Vi erbjuder ett antal alternativ för expressleverans mot en liten extra avgift om du behöver dina kläder snabbare än de typiska 8-10 arbetsdagarna för tryckta kläder. Vi kommer att hitta en bra lösning för dig om du tar kontakt med oss och låter oss veta vilken typ av tryckta arbetskläder du letar efter och hur snabbt du vill ha dem levererade.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/profilklader-hitta-en-valrenommerad-leverantor.html

Anpassa produkterna efter ert varumärke

Hur snabbt behöver du kläderna? Sist men inte minst kan det vara bra att vara medveten om att olika typer av tryck och företag behöver olika lång tid för produktion och leverans. Det finns trycksaker med snabbare produktionstider och företag som kan leverera kläderna på ett par dagar om du behöver dem så fort som möjligt. Tryckningen av kläderna och leveransen av de färdiga produkterna till företaget tar vanligtvis ett par dagar. Tillgängligheten av kläderna anges vanligtvis på varje företags webbplats. Den tid det tar för företaget att leverera kläderna ökar med storleken på beställningen.

Vill du ha mindre subtila tryck eller ska vi se till att din logotyp är lite mer synlig? I så fall kan vi överväga större tryck och bättre placering på tröjan. Naturligtvis erbjuds många av våra skjortor även i herr-, dam- och barnstorlekar, så det finns en skjorta för varje kroppstyp. Beroende på modell och märke finns våra skjortor i olika material, men vi kan trycka din logotyp på alla modeller. Om du bestämmer dig för att trycka något är screentryck den mest populära trycktekniken. Vi erbjuder även transfertryck, vilket är ett tryck som är motståndskraftigt och tål många tvättar. Transfertryck fungerar bra på ytor som inte är helt släta, och digital överföring är ett alternativ om du har invecklade mönster med många färgtoner eller bilder. Ditt tryck kommer att sticka ut från mängden med en digital överföring.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/sprid-ordet-med-egna-profilklader-till-foretaget.html

Anpassa produkterna efter ert varumärke
Varför satsa på kläder med tryck?
Varför satsa på kläder med tryck?

Vid screentryck används en tät, uppspänd duk på en ram som är täckt av en UV-känslig film för att "måla" trycket på textilen. En UV-lampa används för att belysa ett original (bild, logotyp eller text) som har skrivits ut på originalfilmen och placerats ovanpå ramen. Den hud som ännu inte har läkt av lampan tvättas sedan bort. Färgen appliceras sedan jämnt på ramen innan den placeras på det tyg som ska tryckas. Färgen kommer att blöda igenom och fästa på textilen där mönstret fanns. Trycket ska sedan torka färdigt; du kan påskynda processen genom att använda en värmepress, en hårtork eller en torkbana. T-shirts, piketröjor, collegetröjor och t-shirts bör alla vara screentryckta.

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/klader-med-logo.html

Profilbyxor

Ska jag välja broderi eller tryck? Du har två alternativ när du beställer profilkläder för företag. Att få logotyper broderade eller tryckta är ett alternativ. Kostnaden är den främsta faktorn vid beslutsfattandet. Din företagslogotyp kostar vanligtvis lite mer att brodera än att trycka. Dessutom har broderi en längre hållbarhet. Det är dock fördelaktigare att använda tryckt om du bara planerar att använda profilkläder tillfälligt. Eftersom broderi tar längre tid levereras tryckta kläder dessutom lite snabbare. När du väljer mellan tryck och broderi är tre faktorer viktiga att ta hänsyn till:

https://objects-us-east-1.dream.io/mode/tryck-logga-på-klader.html

Profilbyxor

Frequently Asked Questions

Det finns olika typer av tryck som man kan välja beroende på ändamål och preferenser. Vanliga typer av tryck inkluderar skärmtryck brodyr vinyltryck och digitaltryck. Varje metod har sina för- och nackdelar och det kan vara en idé att undersöka vilka olika metoder som finns och välja den som passar bäst för det specifika ändamålet.

För att trycka t-shirts behöver man t-shirts tryckfärg tryckplåtar och en tryckpress. Schabloner kan också användas för att öka precisionen och förenkla processen.

Olika typer av plagg kan behövas beroende på verksamhet och användningsområde. Detta kan inkludera skjortor tröjor jackor kepsar och andra accessoarer.

Profilkläder som är lätta att underhålla och tvätta är praktiska eftersom det kan vara svårt och tidskrävande att hålla kläderna i gott skick om de kräver speciell vård. Det kan därför vara bra att välja plagg som är lätta att tvätta och som håller sig fräscha länge.