Kepsar & mössor för alla dina för kalla väder

Tryckeri med lång erfarenhet av arbetskläder

Hattar är generellt sett attraktiva produkter att trycka på. När människor bär hattar med anpassade tryck märks de mycket väl. Du bör dock komma ihåg att alla hattar inte kan tryckas på. Därför måste du tänka på vilken modell du väljer när du letar efter hattar att trycka på. Du bör leta efter en hatt som inte är stickad om du vill ha hattar med tryck eftersom trycket inte kommer att fästa särskilt bra på det materialet. Om du däremot väljer en modell som vi kan trycka på kan vi säkert göra häftiga tryckta mössor.

En tröja har ofta ett screentryck, medan en piké kan ha broderi, en mössa kan ha stickning eller båda. Det är ofta flexibelt vad och hur en logotyp kan tryckas, men ibland dikterar materialet vad som är bäst. Ibland är en subtil märkning, till exempel en som matchar tyget, mer lämplig. Ibland är det mest avgörande att få ett varumärke eller budskap att sticka ut och vara tydligt. Vi kan hjälpa dig att välja ut det perfekta trycket eller broderiet för det plagg du vill ha för ditt företag.

Byxor med tryck som köpts från ett tryckeri

Företagets budget är en annan faktor som kan vara avgörande. Om marknadsföringsbudgeten är begränsad kan det vara vettigare att välja mindre dyra kläder, som t-shirts, snarare än till exempel något dyrare jackor. Det finns många olika trycktekniker att välja mellan, som vi nämnde i föregående stycke. Innan du lägger din beställning kan det vara fördelaktigt att vara medveten om vilka artiklar som är mer prisvärda än andra. Slutligen kan kostnaden påverkas av mängden kläder. Kostnaden kommer att öka i takt med att du beställer fler kläder. Som ett resultat av detta bör du bekräfta att du faktiskt kommer att bära de kläder du beställer.

Byxor med tryck som köpts från ett tryckeri
Design av profilkläder som affärsidé

Design av profilkläder som affärsidé

Innan du beställer en massa kläder som inte kommer att användas är det bra att ha en klar uppfattning om hur de ska användas. Det är ganska vanligt att använda tryckta kläder för marknadsföringsinitiativ. Det finns många sätt att göra reklam för ditt företag. Genom att låta din personal bära kläderna på jobbet till exempel. Att ge bort tryckta kläder till kunder är ett annat sätt att marknadsföra ditt företag. Till exempel vid tillställningar eller tävlingar. Under dessa omständigheter kan en valfri skjorta med tryck av ditt företags logotyp vara en omtänksam och väl mottagen gåva.

Färg på t-shirt påverkar även tryckfärg

När kom profilkläderna ut på marknaden för första gången? Faktum är att profilkläder har en lång historia. Kläder användes för att visa social status, rikedom och rang så långt tillbaka som till antikens Grekland och Romarriket. Profilkläder kan nu visa vem du är och vilket företag du representerar, samt egenskaper som kvalitet, kompetens, professionalism och miljövänlighet.

Färg på t-shirt påverkar även tryckfärg
En illustration av kläder med profiltryck
En illustration av kläder med profiltryck

Det behöver inte vara svårt att hitta lämpliga profilkläder för ditt lag. Ditt sökande efter praktiska lagtröjor kommer att bli framgångsrikt om du har en budget. Inom idrotten är funktionalitet och lämplighet avgörande. För både träning och tävling önskas praktiska men samtidigt moderiktiga kläder inom alla sporter. kläder som fungerar bra under tryck, andas och transporterar bort fukt. Sporter som innebandy, handboll, ishockey, tennis, golf och många andra ingår. Det finns så många sporter att välja mellan, på så många olika nivåer, från den minsta lokala klubben till det största A-laget. Alla borde samla på sig en kvalitetsgarderob. från början till slut.

Tryckfärg rgb

Dessutom finns förkläden i en rad olika material, från förkläden i ekologisk bomull till denimförkläden. Det finns fler alternativ för ett förkläde med egen design om de med eget tryck inte passar din smak. Vi har till och med några modeller som vi kan sublimera tryck på. Som ett resultat av detta kan vi inte bara trycka nästan vad som helst, utan vi kan också trycka över hela produkten så att du verkligen kan välja hur de ska se ut. Nästan vad som helst är möjligt att tänka på!

Tryckfärg rgb

Frequently Asked Questions

Profilkläderna kan antingen vara specifika för företaget med företagslogotyp och färger eller mer allmänna utan logotyp eller företagsfärger. Det beror på vilket syfte man har med profilkläderna och vilken image man vill förmedla.

Många leverantörer av profilkläder erbjuder hjälp med att designa och personalisera plagg så att man kan få precis den profilklädsel man önskar. Det kan vara bra att fråga leverantören om möjligheten att få hjälp med design och att göra kläderna personliga.

Det kan vara svårt att säga exakt vad det kostar som företagare att sätta tryck på kläder eftersom det kan variera beroende på mängden kläder som ska tryckas valet av tryckteknik kvaliteten på kläderna och mängden färg och andra material som krävs. Det kan vara en idé att undersöka olika leverantörer och jämföra priser för att hitta den mest prisvärda lösningen.

Målgruppen är den grupp som företaget riktar sig till och image är det första intrycket som ges av företaget. Detta bör tas i beaktning när man väljer profilkläder så att de passar in på den målgrupp och den image man vill förmedla.