Mössor med tryck av logotyp

Digital färgutskrift och webbfärg med RGB och HEX.

Alla företags tryck kan lätt hittas på en jacka, och det finns en mängd olika modeller att välja mellan som passar bra till ditt tryck. För att visa att du representerar ditt företag när du umgås med människor kan du köpa dessa till exempel till ditt kontorsteam. Vi har också toppar i stilar som västar och regnjackor. Dessa finns i en annan kategori av vårt utbud. Kvinnojackor finns för alla årstider, är funktionella och är en effektiv form av reklam.

Så precis som med allt annat är det viktigt att tänka på var och när skjortorna ska användas när du trycker dina egna skjortor. Ett stort, livfullt tryck på en skjorta kan till exempel uppfattas som lite mindre professionellt på ett kontor, men det kan accepteras på en byggarbetsplats. Å andra sidan skulle ett litet, subtilt, anpassat tryck på en skjorta vara idealiskt på ett kontor, men skulle se smaklöst ut på en arbetsplats och lätt missas. Det första du bör tänka på är att dina skjortor ska passa ditt företag, inte bara dina personliga preferenser. Du vill trots allt att folk ska lägga märke till dina coola skjortor och vilja bära sina egna tryckta skjortor tillverkade av ditt företag.

Det är enkelt att beställa profilkläderna

Screentryck, transfertryck och broderi är de trycktekniker som oftast används på profilkläder. Designen på det föremål du beställer kommer att se olika ut beroende på vilka tryck- och varumärkesmetoder du väljer. Du har möjlighet att lägga till en märkning till din beställning vid köptillfället. När du klickar på knappen Lägg till tryck föreslår vårt system omedelbart specifika trycktekniker som är bäst lämpade för den specifika produkt du lägger till.

Det är enkelt att beställa profilkläderna
Arbetskläder med tryck - Beställ som arbetsgivare

Arbetskläder med tryck - Beställ som arbetsgivare

Storleken på trycket är en annan faktor att ta hänsyn till när du väljer ett tryck. Överallt på plagget kan trycket finnas med. Det kan till exempel vara över ryggen, över bröstet, längs benen eller längs armarna. Vissa vill att trycket ska vara mycket synligt och täcka en stor del av plagget, medan andra föredrar mindre, mer dämpade tryck.

Enkelt att handla t-shirt online - dam, herr och unisex

Vad är profilkläder är en av de förfrågningar vi får från våra kunder. Ingen fråga är dum i våra ögon. Oavsett om du är en erfaren inköpare av profilkläder för ett större företag där det finns en tydlig grafisk profil att följa eller om du är i startfasen av ditt företag och behöver hjälp med kläder, är vårt mål alltid att betjäna och hjälpa alla företag på samma sätt. Oavsett kundtyp är det inte svårare än att ett företag endast bär profilkläder för att skilja sig från andra företag. 

På ett kontor eller i en butik jämfört med ett arbete som är synligt utifrån finns det skillnader i hur profilen bör förstärkas. I en butik vill en kund känna igen varumärket. En utomstående som till exempel lägger märke till en arbetsjacka utomhus signalerar något annat och kan vara en potent budskapssändare. Arbetskläder är avgörande på många byggarbetsplatser, vid vägbyggen, men även inom vårdbranschen. Genom att bära skyddsutrustning och väl synliga kläder med reflektorer ökar din synlighet. Tydliga, enhetliga arbetskläder som utstrålar komfort, stil och kvalitet är det som anses vara bra.

Enkelt att handla t-shirt online - dam, herr och unisex
Information om att beställa profilkläder online
Information om att beställa profilkläder online

Vi har presentförslag i form av Lord Nelson frottéhanddukar som är idealiska att ge som företagsgåvor för att visa uppskattning eller för att fira era framgångar om utomhusartiklar inte passar mottagaren. Du har en allmän uppfattning om vad du vill ha, men du behöver lite inspiration. Börja i så fall läsa mer i några av våra mest populära kategorier och fortsätt att bläddra i navigeringsmenyn vid behov.

Vi kan även tillhandahålla nya klubbuniformer, vattenflaskor och väskor med din klubbs logotyp tryckt på dem. Vi erbjuder även gratis lagerhållning av klubbens/föreningens tryck. Vi har redan trycken klara om du behöver komplettera med en mindre mängd kläder. Vårt mål är att vara en aktiv partner med utmärkt service för alla profil- och reklamprodukter. Vi vet att vi är konkurrenskraftiga oavsett om du vill ha standardprodukter med enkelt tryck eller unika designlösningar i specialtillverkning.

Företagstryck på kläder

Ditt företag kan få mycket effektiv marknadsföring med tryckta T-shirts. Att bära kläder med ditt företags logotyp har den fördelen att de passar både för fritidskläder och professionella miljöer. Detta innebär att oavsett i vilken situation eller vid vilken tid på dagen du och din personal bär plagget har ditt företag chansen att locka till sig nya kunder.

Företagstryck på kläder

Frequently Asked Questions

Ja det är vanligt att man kan trycka mer än en logga på arbetskläder inklusive andra budskap eller grafik som representerar företaget. Du bör dock tänka på att för mycket text eller grafik kan få kläderna att se röriga ut och kan vara svåra att läsa.

Det kan vara bra att tänka på följande saker när du beställer profilkläder: 1. Välj klädesplagg som passar för den aktivitet eller det ändamål de ska användas för. 2. Tänk på storlekar och passform så att kläderna sitter bekvämt på de personer som ska använda dem. 3. Välj en tryckmetod som passar för kläderna och ditt ändamål. 4. Se till att företagets logo eller namn syns tydligt på kläderna. 5. Beställ rätt mängd kläder så att du inte får för få eller för många.

Profilkläder handlas oftast av företag som vill skapa en enhetlig och professionell image för sina medarbetare föreningar organisationer och idrottslag. Profilkläder kan handlas av företag i alla storlekar och inom alla branscher.