När det gäller märkning på reklamjackor har vi många alternativ. Det mest typiska är att få ditt varumärke tryckt eller broderat på jackan. Beroende på vilken modell du väljer kan vissa jackor endast tryckas på, medan andra endast kan broderas på. En av de mest omtyckta metoderna för att pryda jackor och andra profil kläder är broderi. Det anses allmänt vara den mest lockande utsmyckningen och förmedlar kvalitet och en mer överdådig känsla. Broderiets hållbarhet är en ytterligare fördel.

Vi inser att det inte alltid är enkelt att välja en modell av profilkläder, oavsett om det är t-shirts, jackor eller andra plagg du letar efter. Vi hjälper dig gärna att välja den bästa! Du kan beställa kläder från oss för anställda, evenemangspersonal, idrottslag eller bara som giveaways. Tryckta kläder är en av de mest populära kategorierna inom profilprodukter. Alla stilar av tryckta profilkläder arrangeras av oss.

Även om de ofta slutar ovanför knäna kallas cykelbyxor också för byxor men bör kategoriseras som shorts. Shorts kan dock också ha innerbyxor. Innebär detta att de är byxor med innerbyxor? Och var slutar shorts, hotpants och underkläder? Man skulle kunna utforska en hel filosofigren i det avseendet (se bara till att du har rätt tryckta byxor innan du börjar gräva). Även om vi låter det vara upp till dig att kategorisera det för tillfället, kan vi hjälpa dig med båda om du letar efter antingen tryckta byxor eller shorts.

Även om det är bra att ge bort skjortor är det få människor som vill gå runt med ett stort tryck, så om du ger ut dem föreslår vi ett ganska litet och subtilt placerat tryck. Det känns helt enkelt obehagligt att marknadsföra något som du kanske först nyligen har fått veta att det finns. Även om det ska vara uppenbart ska det inte vara "i ansiktet" på dina mottagare eller de som befinner sig i närheten.

Håll personalen nöjd med välsittande kläder

I Stockholm, Sveriges "centrum", ligger vårt huvudkontor, tillsammans med ett showroom och ett eget tryckeri. Men vi skickar även profilkläder till Malmö, Göteborg och resten av Skandinavien utöver Sverige. Långväga leveranser är inget problem med dagens snabba och effektiva transporter eftersom leveranstiden inte påverkas nämnvärt. Stockholm får leveranser nästan lika snabbt som resten av Sverige.

Dessa är av utmärkt kvalitet, har en modern passform och kan skräddarsys helt efter dina behov. Välj mellan rund hals, V-hals och långa ärmar. Tank tops ingår också i vårt urval. Vi samordnar snabb leverans och ger dig märkets lägsta pris. En av de mest omtyckta modellerna av t-shirts med tryck i Sverige heter Tee Gold. Enfärgat tryck på t-shirts ingår i kostnaden för vissa modeller. På varje produktsida finns information om under vilka omständigheter detta gäller. T-shirts med din egen design är mycket prisvärda.

Håll personalen nöjd med välsittande kläder
Klädmärken och tryckmetoder för kläder

Klädmärken och tryckmetoder för kläder

Du kan beställa ytterligare kläder med logotryck. Jämfört med vad vi föreslog ovan innehåller vårt sortiment av kläder betydligt fler kategorier. Som exempel har vi kläder för servitörer, chaufförer, hantverkare och målare. Genom att välja lämplig kategori i menyn och bläddra bland de tillgängliga alternativen kan du läsa mer om vårt utbud. Det är enkelt att välja exakt de produktmedier som du behöver för ditt varumärke från vår kollektion av profilkläder. Du kan snabbt profilera ditt företag med några få klick. Vi har användbara guider för tryckmärkning och färgval som du kan hänvisa till när du har fattat ditt beslut och hittat den perfekta produkten.

Varje yrke kräver ett specifikt tillvägagångssätt. En klädsel i neutral färger är ofta att föredra; detta kan vara allt från enkla T-shirts och pikétröjor till finare skjortor och blusar. Du bör dock alltid vara flexibel i förhållande till de anställdas arbetsuppgifter. Anställda i djurparker är till exempel lämpligare klädda i aktivitetstyg, fleece, västar och eventuellt även regnkläder.

Linnen med tryck till bra pris

Vilken betydelse har färg och form, och vilka är konsekvenserna av att välja fel färg? Färg och form är avgörande aspekter av profilering. Olika typer av plagg fungerar i olika sammanhang, men de mest populära plaggen kan bäras i en mängd olika sammanhang. En pikétröja är ett bra exempel; den är både elegant och avslappnad och kan därför bäras vid en mängd olika tillfällen. Färger är mycket viktiga i marknadskommunikation i allmänhet, inte bara i profilkläder kläder. När nya eller olika färger används i reklam och på till exempel profilkläder kläder förlorar man konsekvensen och intrycket blir mer splittrat.

Linnen med tryck till bra pris
Digital beställning av hattar eller mössor
Digital beställning av hattar eller mössor

På dina kläder trycker vi ditt företags namn tillsammans med eller utan den reklamtext du väljer! När du gör din beställning väljer du "lägg till tryck" och sedan platsen för ditt företagsnamn för att få det tryckt på dina kläder. Att trycka ett företagsnamn på kläder är ett klokt beslut eftersom det tydligt kommunicerar varumärket. Letar du efter profilkläder online för ditt företag eller din organisation? Aldrig tidigare har det varit så enkelt att handla på nätet! Range online ger dig allt du behöver för att uppfylla ditt företags profilbehov. Köp dina profilkläder från oss online just nu!

fashionabel profilklädsel - information

Naturligtvis kan du göra tryckta profilkläder av nästan alla plagg, även om det är kläderna på överkroppen som lättast kommunicerar ditt budskap. I vår butik hittar du profilkläder i alla möjliga kategorier och alla är av hög kvalitet. Förutom T-shirts och tank tops är skjortor, blusar och pikétröjor mycket populära val för dem som vill utrusta sina anställda med profilkläder. De går utmärkt att trycka och brodera både fram- och baksida beroende på önskemål. I vårt sortiment av tryckta skjortor hittar du olika modeller, material och färger samt både korta och långa ärmar.

fashionabel profilklädsel - information

Frequently Asked Questions

Det finns olika trycktekniker att välja mellan för profilkläder inklusive screentryck brodyr vinyltryck och digitaltryck. Varje metod har sina för- och nackdelar och det kan vara en idé att undersöka vilka olika metoder som finns och välja den som passar bäst för det specifika ändamålet.

Flamskyddade kläder tvättas bäst på en professionell tvätteri eftersom det krävs speciella tvättmedel och tvättmetoder för att inte skada klädernas flamskyddsbehandling. Man kan också försöka tvätta kläderna hemma med mild tvål och låga temperaturer men det är inte alltid lika effektivt.

Leverantörer av profilkläder kan ofta hjälpa till att matcha plagg med företagslogo och färger så att man kan skapa en enhetlig visuell identitet. Det kan vara bra att fråga leverantören om möjligheten att få hjälp med att matcha profilkläderna med företagslogo och färger.