aannemer afbraakwerken

afbraakwerken bilzen


Door de aard van grondwerken lopen de kosten sterk uiteen. U dient rekening te houden met uw budget.


Sloopwerkzaamheden kunnen voor veel verschillende activiteiten worden toegepast. Het kan gaan om het slopen van een industriële of commerciële machine, van het verwijderen van een stookolietank tot het slopen van een badkamer, tot het verwijderen van een stookolietank.

afbraakwerken en sloopwerken meulebek


Bij grote sloopprojecten komt het zware materiaal vaak aan de oppervlakte. Er is een cruciaal verschil tussen sloopwerken en afbraak. Bij sloop worden alle bouwwerken met de grond gelijk gemaakt. Het hele sloopproces omvat het zorgvuldig verwijderen van alle structuren om een renovatieproject te kunnen starten.

afbraakwerken en sloopwerken meulebek
kosten afbraak woning

kosten afbraak woningHet is duidelijk dat voor andere projecten, zoals het bouwen van een nieuw huis, eerst sloopwerk moet worden verricht. Zo kunnen zware machines worden verwijderd. Dit maakt het slopen veel gemakkelijker. Het opruimen en afvoeren kan echter langer duren.

afbraakwerken en sloopwerken gooik


Voor de meeste sloopwerken heeft u een vergunning nodig. U kunt gebouwen slopen die zonder vergunning zijn gebouwd of die niet tot de inventaris van de architectuurgeschiedenis behoren. Het gebouw mag niet groter zijn dan 100 m2 en geen historische of artistieke waarde hebben.

afbraakwerken en sloopwerken waregemIn bepaalde Belgische steden zijn alle afbraakwerken vrijgesteld van btw. Tot deze steden behoren Antwerpen en Charleroi, maar ook Gent Oostende, Mechelen en Gent Oostende. Een overzicht van alle steden vindt u op belgium.be

afbraakwerken en sloopwerken prijzen roeselare


Het vergelijken van verschillende offertes is belangrijk bij sloopwerkzaamheden. Bedenk bijvoorbeeld welke werkzaamheden in de geoffreerde prijs zijn inbegrepen en hoeveel dat gaat kosten. Professionals kunnen een vast uurtarief rekenen terwijl anderen per m2 rekenen. Ook dit moet u in overweging nemen. Het is ook een goed idee om een plaatselijke vakman te zoeken. U kunt geld besparen doordat u niet zo ver hoeft te reizen. Zij zijn ook op de hoogte van de lokale regelgeving met betrekking tot sloopwerkzaamheden. U kunt hier de offertes vergelijken van sloopbedrijven die bij u in de buurt actief zijn.