afbraakwerken assebroek

afbraakwerken gezocht


Dit kan de sloop inhouden van (tussen)muren, raamopeningen of trappen, maar ook van hele kamers zoals een badkamer, keuken of zolder.


Na de sloop is het slim om de grondwerken te controleren en waar nodig te herstellen/vernieuwen. Vaak kunt u een korting krijgen door de werken te combineren. Veel bedrijven die sloopwerken uitvoeren, doen ook grondwerken.

prijs afbraak woning


Lees meer over sloopwerken en de gemiddelde kosten van elk type, en vraag meerdere offertes aan voor professionals in uw omgeving.

prijs afbraak woning
aannemer afbraakwerken roeselare

aannemer afbraakwerken roeselare

Veel factoren beïnvloeden de kosten voor grondwerken. Eenvoudige werkzaamheden zoals het verwijderen van dieren uit hokken zijn veel goedkoper dan het verwijderen van asbest of het strippen van hele gebouwen. Complexe werkzaamheden kunnen duurder zijn dan eenvoudige. Belangrijkste kostenfactoren:

aannemers afbraakwerken limburg


De totale kosten van een sloopopdracht worden door vele factoren beïnvloed. De prijzen kunnen variëren naargelang het soort sloop, de gebruikte materialen en de hoeveelheid afval die wordt verwijderd.

afbraakwerkEr zijn twee soorten sloop: opbouwen en afbreken. Een muurtje verplaatsen, of een badkamer leeghalen is één ding. Maar het is iets anders om alles plat op de grond te leggen. Verschillende soorten sloopwerk zijn moeilijk te vergelijken, dus de prijzen zullen uiteenlopen.

afbraakwerken essen


Voor het verwijderen van binnenmuren betaalt u tussen de 15 en 25 euro per m2. Plafonds, vloeren, en muren kunnen worden verwijderd voor zo laag als 7 euro per m2. De prijzen voor het slopen van het huis en de fundering liggen tussen de 30 en 35 euro per vierkante meter.