Bij sloop worden steenpuin en ander bouwpuin gebruikt. De huidige regelgeving vereist dat professionele vaklui het afval sorteren. In Vlaanderen is het verplicht om bouwafval met een hoog milieurisico (onbekende herkomst) te scheiden van bouwafval met een laag milieurisico (bekende herkomst). Het afval wordt door de vakman ook afgevoerd naar een aangewezen stortplaats.


Slopen lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Om alles veilig, nauwkeurig en correct te laten verlopen, volgen aannemers meestal deze stappen:

afbraakwerken en sloopwerken roeselare


Wilt u een nieuwe constructie bouwen? Alles moet worden verwijderd, inclusief eventuele ondersteunende structuren. De prijs hiervoor ligt tussen de 40 en 55 euro per m2, afhankelijk van de aannemer die u inhuurt.

afbraakwerken en sloopwerken roeselare
afbraakwerken deinze

afbraakwerken deinzeWij verwijderen al het bouwafval na de afbraak- en/of demontagewerken. Ons professioneel team kan zich ontfermen over het puin.

afbraakwerken merelbeke
Via ons netwerk in Roeselare vindt u de juiste vakman voor uiteenlopende grondwerkklussen. Huur een specialist in voor het plaatsen van een rioolput of het uitgraven van de kelder. Grondverzet, funderingswerken en terreinegalisatie zijn slechts enkele van de andere grondwerken. De specialisten van Roeselare hebben jarenlange ervaring en kunnen de volgende grondwerken probleemloos uitvoeren:

hoeveel kost afbraak woning


Het is belangrijk om de offertes voor sloopwerkzaamheden zorgvuldig te vergelijken. U moet letten op de details van wat is inbegrepen in elke prijs, en hoeveel het daadwerkelijk kost. Sommige professionals hanteren een vast uurtarief, terwijl anderen een prijs per m2 of per m3 hanteren. Dit is iets om in gedachten te houden. Het is ook belangrijk om een professional te kiezen die actief is in uw lokale omgeving. Op die manier kunt u besparen op reiskosten. Bovendien zijn zij bekend met de regels en voorschriften voor sloopwerkzaamheden in uw regio. Hieronder vindt u schattingen van sloopbedrijven in uw regio.

afbraakwerken assebroek


Het is belangrijk dat u begrijpt dat de sloopkosten per bedrijf verschillen. Iedere aannemer bepaalt zijn eigen tarief. Het is mogelijk om verschillende bedrijven te vergelijken en de vakman te vinden die de beste prijs biedt. Voor sommige klussen, zoals het slopen van woningen, is het verstandig om een totaalprijs af te spreken. De all-in prijs geldt alleen voor grote werken. Vakmannen kunnen een vaste prijs afspreken. Dit geeft u een voordeel: U weet van tevoren hoeveel het slopen gaat kosten.