afbraakwerken dendermonde

grond en afbraakwerken roeselareHet netwerk van Roeselare beschikt over een breed scala aan vakmensen die u kunnen helpen met grondwerk. Huur een vakman in voor het plaatsen van een toiletreservoir of het uitgraven van uw kelder. Grondverzet, het egaliseren van het terrein en het bouwen van funderingen zijn allemaal andere grondwerken. Experts uit Roeselare hebben veel in huis en kunnen de volgende grondwerken uitvoeren.

Sloopwerken gaan gepaard met steenpuin en ander bouwafval. Een professionele vakman zal dit afval sorteren volgens de geldende voorschriften. Vlaanderen is daar een voorbeeld van. In Vlaanderen is het verplicht om bouwafval met een hoog milieurisicoprofiel (onbekende herkomst) te scheiden. Het afval wordt ook naar een vergunde stortplaats gebracht.

afbraakwerken zulte


Soms wel, maar voor sommige sloopwerkzaamheden is het noodzakelijk. Asbest moet altijd worden verwijderd. U kunt tijdens het slopen worden blootgesteld aan schadelijke stoffen.

afbraakwerken zulte
afbraakwerken en sloopwerken gentbrug

afbraakwerken en sloopwerken gentbrug


Een aantal werkzaamheden waarbij sprake is van sloop of verbouw, komen in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief. Er zijn een paar voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor het verlaagde btw-tarief. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op particuliere woningen. Ook moeten sloop en verbouwing in één keer plaatsvinden. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing in 32 steden in België. Het is van toepassing in Antwerpen en Gent en in de stedelijke centra van Brussel. Meer informatie over de voorwaarden en steden die in aanmerking komen voor het verlaagde btw-tarief vindt u op de website van de Federale Overheidsdienst Financiën. Grondwerken zijn onderworpen aan de 21%-taks.

prijzen afbraakwerken


Bent u aan het renoveren of een nieuw huis aan het bouwen? Vergeet dan ook de sloop niet. U kunt professioneel advies, maar ook specialistisch advies op maat, krijgen van deskundigen die u helpen alle mogelijkheden voor sloopwerkzaamheden in uw regio te vergelijken.

container afbraakwerken


Vergelijk verschillende aannemers in uw buurt om de expert te vinden die het beste bij u en uw budget past.

prijs afbraak woning roeselareVoor het uitgraven zijn specialisten nodig. Een specialist zorgt niet alleen voor het uitgraven, maar ook voor een goede opbouw van de vloer, de wanden en de plafonds.