afbraakwerken en sloopwerken gent

afbraakwerken en sloopwerken roeselare
Professionals rekenen vaak een extra vergoeding voor zware machines en grote hoeveelheden puin. De kosten kunnen in dit geval snel oplopen. Om verrassingen te voorkomen, moet u alle details op papier hebben.


Een gespecialiseerd bedrijf moet in staat zijn om de sloop van industriële gebouwen aan te pakken. Het gaat hierbij om de sloop van complexe betonnen en metalen constructies waarvoor speciale apparatuur nodig is.

afbraakwerken brecht

Sloopwerken gaan gepaard met steenpuin en ander bouwafval. Een professionele vakman zal dit afval sorteren volgens de geldende voorschriften. Vlaanderen is daar een voorbeeld van. In Vlaanderen is het verplicht om bouwafval met een hoog milieurisicoprofiel (onbekende herkomst) te scheiden. Het afval wordt ook naar een vergunde stortplaats gebracht.

afbraakwerken brecht
afbraakwerken en sloopwerken putte

afbraakwerken en sloopwerken putte


Een aantal factoren kan de prijs van grondwerken beïnvloeden. Zijn er problemen met puin die de aannemer kan tegenkomen bij het graven van een bouwput. Dit zal de kostprijs van het project verhogen omdat het afval gescheiden wordt. Bovendien zal de kostprijs worden beïnvloed door de omvang van de werken. De kostendrijvers achter grondwerken zijn:

grond en afbraakwerken


De prijzen voor sloopwerk worden echter niet alleen bepaald door de omvang of de snelheid van het project. Andere factoren zijn ook van belang.

afbraakwerken antwerpen
Voorbereidend werk is wat grondwerken zijn. In dit geval moet u denken aan het graven van kelders en grondverzet. De aannemers van grondwerken in Roeselare zijn ook beschikbaar voor het uitvoeren van rioleringswerken en klinkerwerken.

afbraakwerken erpe mere
Voor particulieren is een gunstige btw-regeling beschikbaar. Met een gunstige btw-regeling kunt u profiteren van een tarief van slechts 6,6% op sloopwerkzaamheden. Er zijn wel voorwaarden aan deze btw-regeling. Deze btw-regeling is alleen van toepassing op het slopen van een bouwwerk waarbij u ook een nieuwe woning bouwt. Daarnaast moet u een sloopvergunning aanvragen en moet u zich aan alle premievoorwaarden houden.