afbraakwerken erpe mere

afbraakwerken zottegem


Na het slopen, of het ontmantelen van het bouwwerk, voeren wij het bouwafval af zodat u er verder geen omkijken naar heeft. Laat het puin maar aan ons team over.


Wilt u sloopwerkzaamheden laten uitvoeren? Via onderstaand formulier kunt u meerdere offertes in één keer vergelijken.

afbraakwerken en sloopwerken in waregem

Is uw eigendom in Roeselare niet aangesloten op de waterleiding? Dan is een putboring nodig. Een grondwerker moet ook een putboring doen. Bij het boren van een put zijn er veel zaken waar u op moet letten. Het eerste is bepalen hoeveel grondwater u nodig heeft en wat u ermee wilt doen. Het is mogelijk om met putboringen uw hele tuin van water te voorzien of uw douchewater. Met behulp van een geavanceerde boormachine kunnen professionals putboringen uitvoeren. De kosten van een putboring variëren van 5000 tot 10.000 euro.

afbraakwerken en sloopwerken in waregem
afbraakwerken huis roeselare

afbraakwerken huis roeselareEr zijn veel activiteiten die onder de paraplu van sloopwerkzaamheden kunnen vallen. Sloopwerk kan variëren van het verwijderen van een stookoliecontainer tot het slopen van een badkamer of een industriële machine.

uurloon afbraakwerken


Met het egaliseren van grond wordt het egaliseren van de ondergrond bedoeld. Voor het bestraten van uw oprit, terras of het storten van betonvloeren heeft u een vlakke ondergrond nodig. Een vakman uit Roeselare kan u helpen bij het egaliseren van het terrein. Een vakman met veel ervaring op dit gebied gebruikt speciaal gereedschap om het oppervlak te egaliseren. De vakman kan grote of kleine oppervlakken egaliseren. Heeft u net een nieuwe woning gebouwd in Roeselare? Dan kunt u het terrein rondom uw huis egaliseren. Dit maakt het veel gemakkelijker om de oprit, het terras te bestraten en de tuin aan te leggen.

aafbraakwerken zeleOnze kernwaarden blijven kwaliteit en service. Wij zijn goed bereikbaar dankzij 2 vestigingen, 50 vakmensen en een volledig uitgerust wagenpark.

eenheidsprijs afbraakwerkenEen septische put of tank vangt al het afvalwater op dat door uw huis in Roeselare wordt geproduceerd. Er is ook een afvoer die in verbinding staat met de riolering, die niet zoals een beerput is. Eerst wordt het afvalwater opgevangen. Daarna wordt het gezuiverd in een septische put. U kunt een put laten maken van beton of kunststof. De specialisten van Roeselare helpen u graag bij uw keuze voor beton of kunststof. De minimale inhoud van een septische put is 1.500 liter. Een septische put moet geplaatst worden in een gebied waar geen riolering aanwezig is, of waar de riolering niet aangesloten is op een zuiveringsinstallatie.