Veel factoren beïnvloeden de kosten voor grondwerken. Eenvoudige werkzaamheden zoals het verwijderen van dieren uit hokken zijn veel goedkoper dan het verwijderen van asbest of het strippen van hele gebouwen. Complexe werkzaamheden kunnen duurder zijn dan eenvoudige. Belangrijkste kostenfactoren:


U kunt de Sloop- en herbouwpremie aanvragen als u kunt slopen en daarna bouwen. Dit is een eenmalige toelage die 7.500 euro kost.

kleine afbraakwerken roeselare


Lees meer over sloopwerken en de gemiddelde kosten van elk type, en vraag meerdere offertes aan voor professionals in uw omgeving.

kleine afbraakwerken roeselare
afbraakwerken en sloopwerken wielsbeke

afbraakwerken en sloopwerken wielsbeke


Na de sloop is het slim om de grondwerken te controleren en waar nodig te herstellen/vernieuwen. Vaak kunt u een korting krijgen door de werken te combineren. Veel bedrijven die sloopwerken uitvoeren, doen ook grondwerken.

aannemers afbraakwerken limburg


Dit kan de sloop inhouden van (tussen)muren, raamopeningen of trappen, maar ook van hele kamers zoals een badkamer, keuken of zolder.

afbraakwerken en sloopwerken oost-vlaanderen


De totale kosten van een sloopopdracht worden door vele factoren beïnvloed. De prijzen kunnen variëren naargelang het soort sloop, de gebruikte materialen en de hoeveelheid afval die wordt verwijderd.

afbraakwerken dendermondeEr zijn twee soorten sloop: opbouwen en afbreken. Een muurtje verplaatsen, of een badkamer leeghalen is één ding. Maar het is iets anders om alles plat op de grond te leggen. Verschillende soorten sloopwerk zijn moeilijk te vergelijken, dus de prijzen zullen uiteenlopen.