afbraakwerken aalter

tarieven afbraakwerken


Het is belangrijk om te begrijpen dat de sloopprijzen per bedrijf kunnen verschillen. Elke aannemer heeft zijn eigen tarief. U kunt de tarieven van verschillende bedrijven vergelijken om gemakkelijk het bedrijf te vinden dat de beste deal biedt. Soms, zoals bij het slopen van een woning, is het slim om een all-in prijs af te spreken. Alleen grote werkzaamheden kunnen vakmannen afspreken. Dit is voordelig omdat u dan precies weet hoeveel uw sloopproject gaat kosten.


Veiligheid is het allerbelangrijkste bij sloopwerk. Professionals zullen niet meteen een minikraan of een sloophamer tevoorschijn halen. Bij grootschalige sloopprojecten is een veiligheidsanalyse essentieel. Een expert zal rekening houden met de veiligheid van voetgangers en met de nabijheid van gebouwen.

afbraakwerken meulebekeDe arbeiders van Roeselare kunnen zowel voor particulieren als voor bedrijven grondwerken of afbraakwerken uitvoeren. Wenst u uw gebouw te verwijderen? Wilt u het Roeselare terrein rondom uw bedrijfspand Roeselare laten egaliseren? Misschien wilt u ook asbestplaten laten verwijderen. Voor een zo goed en snel mogelijk resultaat doet u er goed aan een vakman in te schakelen.

afbraakwerken meulebeke
tuin en afbraakwerken roeselare

tuin en afbraakwerken roeselare
Een professional zal de structuur van uw gebouw onderzoeken voordat hij begint. Dit is vooral belangrijk wanneer u grootschalige sloopprojecten uitvoert. In sommige gevallen kan bijvoorbeeld ondersteuning van instabiele structuren nodig zijn.

afbraakwerken beerseVoor de meeste sloopprojecten is een vergunning nodig. Een vergunning is nodig als er veranderingen zijn aan het uiterlijk van het huis. Er zijn echter enkele uitzonderingen. U kunt uitsluiten dat sloop is vrijgesteld van een vergunning als er ook vergunningsvrij wordt gebouwd. Dit kan een uitzondering zijn.

afbraakwerken en sloopwerken grondwerken

Particulieren kunnen gebruik maken van een gunstige BTW-regeling. Zo kunt u voor sloopwerkzaamheden een btw-tarief krijgen dat kan oplopen tot 6%. Deze btw-regeling kent wel enkele beperkingen. Zo kunt u er geen gebruik van maken voor het slopen van een gebouw, maar wel voor het verbouwen van een woning. U moet ook een vergunning aanvragen om het gebouw te slopen en aan alle premievoorwaarden voldoen.

afbraakwerken zedelgem


Uw brandstoftank moet binnen vijf jaar buiten gebruik worden gesteld. U mag de tank niet laten staan als hij bodemproblemen kan veroorzaken. Om instorting te voorkomen, wordt hij opgevuld met biofoam of zand.