Binnenmuren slopen kan al voor tussen de 15- 25 euro per vierkante meter. De kosten voor het verwijderen van plafonds, vloeren, of muren is 7 euro per m2. Voor de fundering van het huis kost het tussen de 30 en 35 dollar per m2.


Het is het voordeligst om vloeren, muren of plafonds af te breken. De kosten voor het afbreken van een binnenmuur kunnen iets duurder zijn. U betaalt iets meer als u het huis tot aan de fundering moet afbreken. Het is ook duurder om alles af te breken en weer te laten afleveren, klaar om op te bouwen.

afbraakwerken en sloopwerken gentbrug


De specialisten van Roeselare kunnen u helpen bij klinkerwerken. Zij staan voor u klaar om u te helpen bij grondverzet, grondwerk en sloopwerk. Met klinkerwerken worden alle werkzaamheden bedoeld op het gebied van het leggen van bakstenen of dakpannen en het gereedmaken van de grond voor het betegelen. Klinkerwerk is elk werk in de buitenlucht. Wilt u uw oprit opknappen of het aanzicht van uw terras verbeteren? Dan zijn klinkerwerken misschien een goede keuze. U kunt aanzienlijk besparen door zelf de voorbereidingen voor de klinkerwerken te doen.

afbraakwerken en sloopwerken gentbrug
wat kosten afbraakwerken

wat kosten afbraakwerkenHet risico op blootstelling aan asbest is groot voor wie betrokken is bij grondwerken en sloopwerken. Hoewel asbest jarenlang als bouwmateriaal is gebruikt, is het sinds 1998 verboden. Asbestvezels worden kleiner en schadelijker naarmate het materiaal ouder wordt. Wat als er asbest wordt aangetroffen tijdens de sloop? U bent niet verplicht om asbest te verwijderen bij sloopwerkzaamheden. Maar u moet zich ervan bewust zijn dat het laten zitten van asbestmateriaal dat verweerd of beschadigd is, uw kans op kanker kan vergroten. Verwijderen kunt u het beste overlaten aan professionals.

hoeveel kost afbraak woning roeselareHet renoveren en veranderen van een woning gebeurt zelden zonder dat er gesloopt moet worden. Kleine sloopwerken zijn vaak nodig voor een nieuwe keuken of vloer.

afbraakwerken prijs per uur roeselareHet slopen van bedrijfsgebouwen is iets dat alleen door een specialist gedaan mag worden. Het gaat om complexe betonnen of metalen constructies die gespecialiseerde apparatuur vereisen.

grond en afbraakwerken roeselare


U wilt de betonvloer uit uw garage laten verwijderen en een nieuw raam in de gevel laten plaatsen. Het netwerk van sloopbedrijven in Roeselare helpt u graag verder. Grondwerkers doen meer dan alleen vloeren verwijderen. Zij slopen ook badkamers, en zelfs strippen gebouwen. Dit zijn de meest voorkomende klussen voor sloopbedrijven.