kleine afbraakwerken

prijzen afbraakwerken roeselare


Onze kernwaarden zijn service, kwaliteit en efficiëntie. Met 2 vestigingen, 50 specialisten en een volledig uitgerust wagenpark kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.


Wat kunnen sloopwerken inhouden? De omvang van uw geplande verbouwing zal bepalen wat dit inhoudt. Voor het volgende:

afbraakwerken evergem


Een professional zal vaak extra kosten in rekening brengen voor zware machines of grote hoeveelheden puin. Deze zaken kunnen leiden tot aanzienlijke kostenstijgingen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

afbraakwerken evergem
afbraakwerken deinze

afbraakwerken deinze

De meeste aannemers en deskundigen rekenen per klus. Sommige werken zijn gecompliceerder dan andere, en dus rekenen ze minder aan. De oppervlakte van het te slopen perceel zal ook een invloed hebben op de kosten. De grootte van het eigendom zal de prijs bepalen.

afbraakfirma roeselare


Sloopwerkzaamheden omvatten ook het verwijderen en afvoeren van brandstoftanks. Dit mag alleen worden gedaan door gekwalificeerde vakmensen.

afbraakwerken essen

De kosten voor het (geheel of gedeeltelijk) slopen van uw woning zijn afhankelijk van vele factoren. Dit zijn de typische prijzen die u kunt verwachten voor sloopwerkzaamheden.

afbraakwerken wingene

Bepaalde sloopwerken komen in aanmerking voor de overkoepelende renovatiepremie. Dit geldt bijvoorbeeld voor de afbraak van bestaande daken en binnen- en buitenmuren. Deze premie bedraagt 20% tot 30%, afhankelijk van uw inkomen. Meer informatie over deze premie vindt u op vlaanderen.be