De kosten voor het (geheel of gedeeltelijk) slopen van uw woning zijn afhankelijk van vele factoren. Dit zijn de typische prijzen die u kunt verwachten voor sloopwerkzaamheden.


Sloopwerkzaamheden omvatten ook het verwijderen en afvoeren van brandstoftanks. Dit mag alleen worden gedaan door gekwalificeerde vakmensen.

prijs afbraakwerken roeselare

Bepaalde sloopwerken komen in aanmerking voor de overkoepelende renovatiepremie. Dit geldt bijvoorbeeld voor de afbraak van bestaande daken en binnen- en buitenmuren. Deze premie bedraagt 20% tot 30%, afhankelijk van uw inkomen. Meer informatie over deze premie vindt u op vlaanderen.be

prijs afbraakwerken roeselare
afbraakwerken en sloopwerken gent

afbraakwerken en sloopwerken gent


Een professional zal vaak extra kosten in rekening brengen voor zware machines of grote hoeveelheden puin. Deze zaken kunnen leiden tot aanzienlijke kostenstijgingen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

afbraakwerken assebroek


Wat kunnen sloopwerken inhouden? De omvang van uw geplande verbouwing zal bepalen wat dit inhoudt. Voor het volgende:

container afbraakwerken roeselare


U ziet hoe belangrijk het is om met meerdere factoren rekening te houden. Daarom is het belangrijk om meerdere offertes te vragen en de tarieven en voorwaarden zorgvuldig te vergelijken.

afbraakwerken gezocht roeselare


Onze kernwaarden zijn service, kwaliteit en efficiëntie. Met 2 vestigingen, 50 specialisten en een volledig uitgerust wagenpark kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn.