Het komt zelden voor dat renovaties of verbouwingen kunnen worden uitgevoerd zonder sloop. Soms is zelfs voor een nieuwe vloer en keuken een kleine sloop nodig.Zodra de sloop- en sloopwerkzaamheden zijn voltooid, is het tijd om met de grondwerken te beginnen. Grondwerk kan worden omschreven als een groepsterm die alle klussen omvat die te maken hebben met de bouw of aanleg van een gebouw, tuin of parkeerplaats.

werfleider afbraakwerken


Veiligheid is van het grootste belang bij het werken aan sloopprojecten. Veiligheid is het allerbelangrijkste bij het werken met sloopmaterialen. Een vakman zal niet meteen een sloophamer gebruiken, of een minikraan inschakelen. Het is belangrijk om een veiligheidsanalyse uit te voeren voordat u aan grote sloopprojecten begint. Een vakman beoordeelt de locatie van gebouwen en de afstand tot de straat, zodat voetgangers geen gevaar lopen.

werfleider afbraakwerken
afbraakwerken aarschot

afbraakwerken aarschotWilt u weten wat de geschatte kosten zijn om het huis te slopen en in plaats daarvan een nieuw huis te bouwen? In dat geval is het zinvol om de grond al bouwrijp te laten leveren. Zo weet u zeker dat u meteen kunt bouwen. Deze kosten variëren van EUR40 tot EUR55 per m2.

offerte afbraakwerken

U hebt een container nodig om uw sloopwerken uit te voeren. Voor elke container die op openbaar terrein staat (bv. voetpad) moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Het dagtarief is afhankelijk van het aantal m2 dat de container in beslag neemt. Hier kunt u een offerte aanvragen voor afvalcontainers.

afbraakwerken prijzen roeselare
Er zijn veel sloopklussen die u kunt uitvoeren wanneer u een woning koopt of grote verbouwingen voorbereidt. Sloopwerkzaamheden kunnen worden gebruikt om de bouw voor te bereiden of zijn essentieel bij een renovatie.

grond en afbraakwerken roeselareInwoners van Roeselare die een nieuwe woning willen bouwen, moeten vaak eerst bestaande gebouwen afbreken. Sloopwerken worden ook wel afbraakwerken genoemd. Er is een heel klein verschil tussen sloopwerk en afbraak. Wanneer de fundering intact blijft of wanneer een deel van het huis niet wordt gesloopt, spreken we van afbraak. Ons netwerk van professionals garandeert dat de sloopwerkzaamheden veilig en nauwkeurig worden uitgevoerd. Zij zullen gebruik maken van de meest geavanceerde gereedschappen en technieken om de materialen te verwijderen en te hergebruiken.