Slopen en ontmantelen zijn de twee belangrijkste soorten. Je kunt een muur verplaatsen of een toilet leegmaken, maar plat op de grond leggen is iets heel anders. Er zijn veel soorten sloopwerk die niet goed vergelijkbaar zijn, dus u zult verschillende prijscategorieën zien.
U kunt recyclen als u besluit uw huis te slopen en opnieuw op te bouwen. Veel materialen in een oud huis kunnen worden hergebruikt. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen waardevolle materialen kwijtraakt als u een oud huis gaat slopen.

afbraakwerken en sloopwerken izegem
Wilt u prijzen vergelijken en een sloopbedrijf vinden? Vergelijk de tarieven van verschillende professionals door contact op te nemen.

afbraakwerken en sloopwerken izegem
afbraakwerken en sloopwerken grondwerken

afbraakwerken en sloopwerken grondwerken


De prijzen voor sloopwerk kunnen sterk variëren, afhankelijk van vele factoren. Een verlaagd btw-tarief kan u helpen veel geld te besparen op uw sloopproject.

afbraakwerken zedelgem


Nadat de sloopwerkzaamheden zijn voltooid, is het een goed idee om de grondwerken te laten inspecteren en waar nodig te repareren of vernieuwen. De combinatie van deze beide werkzaamheden kan een aanzienlijke korting opleveren. Veel bedrijven die sloopwerkzaamheden uitvoeren, bieden ook grondwerk aan.

tarieven afbraakwerken


Dit kan het slopen of openen van ramen, muren of trappen inhouden.

afbraakwerken erpe mere


Slopen gaat vaak gepaard met steenpuin of ander bouwafval. Volgens de huidige regelgeving moet een professionele vakman dat afval sorteren. Vlaanderen heeft de verplichting om bouwafval van onbekende oorsprong te onderscheiden van afval met een hoog risicoprofiel. Het afval moet door de vakman worden afgevoerd naar een erkende stortplaats.