afbraakwerken aalst

tuin en afbraakwerkenEr zijn verschillende factoren die de kosten van sloopwerkzaamheden kunnen beïnvloeden. Er zijn veel factoren die de prijs van sloopwerk beïnvloeden. Ze omvatten vergunningsaanvragen, slooppremies, oppervlakte, slooptype en vergunningen. Bovendien worden sloopprijzen bepaald door de hoeveelheid en de kosten van het huren van een of meer containers voor bouwafval.


De kosten voor het slopen van binnenmuren liggen tussen de 15 en 25 euro per m2. Plafond-, vloer- en muurverwijdering kan al vanaf 7 euro per vierkante meter. Voor sloop tot aan de fundering liggen de kosten tussen de 30 en 35 euro per m2.

afbraakwerken aarschot


Heeft u sloopwerk nodig? Via onderstaand formulier kunt u meerdere offertes aanvragen.

afbraakwerken aarschot
afbraakwerk roeselare

afbraakwerk roeselare


Soms is het slopen van een interieur nodig om oude huizen te renoveren en ze een moderne, meer praktische indeling te geven. De vakman zal bepalen welke muren, ramen en deuren kunnen worden verwijderd zonder de draagconstructies van het huis in gevaar te brengen.

eenheidsprijs afbraakwerken roeselare


Bent u benieuwd naar de kosten van het slopen van het huis om een nieuw huis te bouwen? Het is een slim idee om de grond klaar te maken zodat u erop kunt bouwen. Zo weet u zeker dat u direct kunt beginnen met bouwen. In dit geval liggen de gemiddelde kosten per m2 tussen de EUR40 en EUR55.

aannemer afbraakwerken roeselare


Wanneer een verbouwing of renovatie aan de gang is, is de eerste klus vaak het strippen en demonteren. Het werk van strippen en ontmantelen omvat het verwijderen van pleisterwerk, plafonds en vloeren. Het kan ook nodig zijn om een afvoer of pijp te verwijderen. U moet dit zorgvuldig doen om geen schade aan uw huis of dat van uw buren te veroorzaken.

afbraakwerken en sloopwerken te kortrijkWilt u de betonnen vloer van uw garage verwijderen? Of moet er een raam in de gevel geplaatst worden? De afbraakbedrijven van Roeselare helpen u graag verder. Grondwerkers staan niet alleen in voor het verwijderen van vloeren, maar slopen ook badkamers en andere gebouwen. Dit zijn allemaal veel voorkomende klussen voor sloopbedrijven: