afbraakwerken en sloopwerken tielt

afbraakwerken west vlaanderen roeselare
Na de nodige analyse kan het eigenlijke sloopwerk beginnen. Het juiste gereedschap wordt door een vakman gekozen. Moet er meer werk worden verzet? Dan kan hij een minigraver en een sloophamer gebruiken. Hij kan ook een sorteergrijper gebruiken om kleine sloopklussen te doen.

Sloopwerk kan worden omschreven als alle werkzaamheden waarbij een structuur of een deel van een woning wordt verwijderd. Dit kan het verwijderen van een badkamer of keuken zijn, of het volledig strippen en slopen van een huis. Sloopwerk kan ook het verwijderen van asbest en het openen van ramen of deuren omvatten.

afbraakwerken en sloopwerken putte


Het kan gaan om het verwijderen van muren, raamopeningen, trappen of hele kamers zoals een badkamer of keuken.

afbraakwerken en sloopwerken putte
werfleider afbraakwerken roeselare

werfleider afbraakwerken roeselareTen eerste kunnen sloopwerkzaamheden tegen een lager btw-tarief worden uitgevoerd. U betaalt slechts 6% als u het werk voor een particuliere woning uitvoert of als er sprake is van een combinatie van sloop en herbouw. Deze tarieven gelden niet in het hele land. Slechts 32 steden bieden deze mogelijkheid. De lijst van steden en andere informatie vindt u op financien.belgium.be.

afbraakwerken en sloopwerken roeselare


Veel sloopbedrijven zijn ook experts in grondwerken. Wat is het verschil tussen grondwerk en sloop? Grondwerk is het werk dat volgt op de sloop van een huis. Er komen veel klussen kijken bij het bouwrijp maken van de grond voor een nieuw huis. Denk aan fundering en riolering, het egaliseren van de grond, het boren van putten en het aanleggen van een septic tank.

afbraakwerken en sloopwerken prijzen


Bent u op zoek naar prijzen en informatie over sloopbedrijven? Praat met verschillende professionals en vergelijk hun tarieven.

aannemer sloopwerken roeselare


Asbestvezels kunnen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. U mag asbest niet zelf of zonder vergunning verwijderen. Moet u in goede staat asbesthoudende golfplaten, leien of leidingen verwijderen? Dan kunt u dit zelf doen en is er minder risico voor uw gezondheid.